Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Sve više razvoda zbog besparice

Finansijski krah i loša primanja, u poslednje vreme su glavni razlog okončanja braka, kojih je u Novom Sadu u 2013. godini, prema podacima iz Osnovnog suda, bilo 1.616.

Babić: Voša ima sjajnu omladinsku školu

Novi trener fudbalera Vojvodine, Branko Babić, pronašao je, kako ističe, lako zajednički jezik sa vodećim ljudima kluba i odlučio da drugi put u karijeri sedne na klupu novosadskih crveno-belih.

Plače na sahranama u Novom Sadu za 20 evra

Da je finansijska kriza poprilično velika i da ljudi u nameri da zarade "neki dinar viška" smišljaju najrazličitije načine da bi to ostvarili, pokazuje ponuda koji stoji na jednom od najpopularnijih sajtova za male oglase u Srbiji.

Izgradnja Akva parka na Sajmu od 2015. godine

Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač izjavio je da će ove godine početi gradnja Mini master centra, a dogodine Akva parka i Etno sela na prostoru Novosadskog sajma koji se prostire duž Bulevara Evrope.

SNS ubedljiva u Novom Sadu

Srpska napredna stranka ubedljivo bi pobedila na lokalnim izborima u Novom Sadu, pokazalo je istraživanje javnog mnenja koje je sprovedeno krajem decembra.

Godina za nama iz ugla Novosađana

Za proteklom 2013. godinom svi ćemo se različito osvrtati, zbog čega smo zamolili istaknute Novosađane iz različitih profesija da podele sa čitaocima Novosadskog informativnog portala svoje najjače utiske iz minule godine.